På Placebo i Bergelandsgata i Stavanger sentrum står vi – Hilde, Vanessa og Hege – og ordner hår. Hver morgen går alle tre på jobb med en plan om å gjøre deg bittelitt lykkeligere og verden bittelitt bedre. Derfor får du som er kunde hos oss ikke bare fagkunnskapen vår, den lange erfaringen eller lidenskapen vi har for det perfekte håret. For oss er det minst like viktig å inspirere, og vise at det går an å ha en høy kreativ og faglig standard og all verdens muligheter innenfor de grønne rammene. Og du, kaffen og teen vi serverer er selvsagt økologisk.

 24. mars 2017 ble Placebo, som den ene av de to første salongene i Stavanger, sertifisert som Grønn salong.  Det betyr blant annet at vi forplikter oss til å bruke grønne produkter, velge økologisk når vi kan og spare energi der det er mulig. Og at produktene vi tilbyr deg, er blant de på markedet med færrest skadelige stoffer. Stol på oss: Når vi sier nei, dessverre, til å helbleke håret ditt, så blir du minst like fin av å gjøre det på vår måte. Vi kan våre saker, nemlig.

Hilde er morsom og brer om seg med god stemning. Hun har en stor lidenskap for farge og er rå når det kommer til klipp. Var i 2011 nominert til Årets frisør. Hilde er leken og har en behagelig ro når hun utfører sitt arbeid.

Vanessa er et spesielt godt menneske. Med enorm omtanke for andres ve og vel, blir du godt tatt vare på. Hun har en ekstremt god formsans og liker å eksperimentere med ulike utrykk når det kommer til klipp og farge. Gled deg. 

hege.jpg

Ny ansatt

Den 4 Mars begynte Hege hos oss. Mer info kommer etterhvert!